fredag 27. september 2013

Bli med på B-8 16 oktober!

Børsen arrangerer "Børsens 8-timers" den 16 oktober. Start er ved Oslo Børs kl 16:00 og turen varer i ca 8 timer rundt i marka. Derav navnet B-8. Dette er ikke et ritt, men en sosial rundtur i marka med likesinnede selvpinere og treningsnarkomane.

Målsetningen med turen (slik jeg forstår det) er å sykle fortere enn de andre, men på en slik måte at det ikke oppfattes som om man anstrenger seg nevneverdig med å gjøre nettopp dette. På slutten av kvelden skal man iallefall være svært sliten - om ikke har man kjørt alt for forsiktig.

Jeg var med i fjor - og skrev en oppsummering av turen her og jeg lagde til-og-med en liten film også. Jeg klarte altså kunststykke å miste gruppen og endte opp med å surre rundt i flere timer i mørket på egen hånd. Jeg var overbevist om at feilen for dette ikke var min egen (backet opp av håndfaste gopro-video bevis) - noe jeg fikk bekreftet flere måneder i etterkant av arrangementet da denne meldingen dukket opp på bloggen:

"De fjorten rytterne som sto i krysset og ventet på Martin, ble - da de oppdaget at de ikke sto i krysset - enige om å juge om hva som hadde skjedd."

Da fikk vi oppklart det iallefall... :-/   Men! No hard feelings. Case closed etc... blanke ark osv Jeg holder meg i nærheten av hovedfeltet i år!
Med egen logo.

For de selvpinerne der ute som synes dette høres interessent ut er det bare å finne fram terrengsykkelen (det er noe single-track og greier), nattlys og varme klær, og møte opp utenfor Olso Børs kl 16:00 den 16 oktober. Alternativt kan man møte 16:35 ved Brekke-Krysset i Maridalen. Det kreves ingen formell påmelding, men for å ha en viss oversikt over antall anbefaler jeg at man gir beskjed på en eller annen måte. F.eks. i kommentarfeltet her på bloggen eller direkte på arrnagementets FB side (ikke sikker på at denne er 'public').

Og som Børsen anbefalte i fjor - og som helt sikkert gjelder i år også. (Dette hadde jeg heldigvis notert meg før fjorårets arrangement):

"Sørg for å være selvberget med lys og annet. Det kan være greit å kunne komme seg til sivilisasjonen på egenhånd ".

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: