onsdag 2. oktober 2013

Finale Oslos Klatrekonge 2013!

Oppdatering 10 okt: Finalen ble svært spennende og Kristian Oftedal fra Vestre Aker Velo vant. Full rapport kan leses her.

9 okt kl 17:00 er det finale i Oslos Klatrekonge 2013.
(Se den dedikerte siden til OKK med bakgrunn og live-liste her.)

Alle som er i nærheten av Grefsenkollen er velkommen til å gi sin støtte og se innspurten - hvem blir Oslos Klatrekonge i år!?

Deltagere

Topp-5 på listen per 30 sep og som blir med på finalen er følgende:
 • Kristian Oftedal
 • Bernt Chr Braaen (nykommer!)
 • Arne Post, United Bakeries (Fjorårets vinner)
 • Morten Simonsen Vaeng
 • Øystein Seth Fiskå


 • Det skjedde noen endringer i listen den siste uken, og FTT-hipster Thomas ble skjøvet ut av listen dessverre.. :-/ Nykommeren blant topp-5 er Bernt Christian Braaen som brukte uken på å sette noen kanon-tider i Kongsveien og Grefsenkollen! Og han kan klatre! Bl.a. demonstrerte han dette ved å vinne siste ritt i Pizzorne Challenge (pizzorne.no) opp til Tryvann! Så dette blir spennende!

  I tillegg har Lars Petter Nordhaug fått en wild-card for å bli med. Han rakk ikke fristen for å kvalifisere seg blant topp-5 pga at han "måtte kjøre VM" - så den har jeg akseptert. Så om han kommer blant topp-5 på live-listen før finalen så er han med på konkurransen om både premier og tittelen Oslos Klatrekonge på like vilkår med de andre 5.

  Gjennomføring

  For å være helt sikre på at det blir fullt trykk i finalen og ikke noe lurekjøring så gjør vi det to-delt med først en individuell tempo fra Lachmannsvei opp til Grefsenkollen (den korte), og rett etterpå en jaktstart basert på disse tidene fra Skeidbanen til Grefsenkollen (den lange). Det bør kunne gjøre det litt ekstra spennende!


  Premiering

  I tråd med at konkurransen er GPS basert på Strava, og Garmin har hatt de ledende enhetene i markedet - så stiller Garmin opp med flotte premier til topp-3. Vinneren får en Garmin EDGE 810 bundle og nr 2 og 3 en Garmin Forerunner 610! Hurra!
  2 kommentarer:

  1. Jeg har 99 unnskyldninger og alle er øl.

   SvarSlett
  2. Dette blir fett - jeg håper jeg rekker bort etter jobb for å se på! Synd med Thomas, men råsterkt felt uansett. VM er en syltynn unnskyldning, men la ga denne gangen, for jeg håper Nordhaug blir med.

   SvarSlett