mandag 7. oktober 2013

Liten jogg med store dyr!

En opplevelsesrik høstferie i Sør-Afrika nærmer seg slutten. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å få syklet litt, men på en av de første dagene her nede røk kjedet (på lånt mtb) og jeg stupte i asfalten over styret. Heldigvis gikk det ganske greit (takket være at jeg også lånte en hjelm som tok mye av støyten), men fikk et ganske dypt kutt i skulderen som måtte strips'es sammen. Dette såret ble også senere betent og jeg måtte starte en pencillinkur... :-/

Men! Jeg fikk iallefall jogget noen turer - og det av det eksotiske slaget. På en av turene hadde jeg med Gopro og jogget rett inn i en flokk på 15 sjiraffer som ikke akkurat var raske til å flytte seg. Jeg tror de er ganske ufarlige, men de er så svære at man blir litt usikker!Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: