onsdag 1. mai 2013

Spinn Cup gateritt i Sandefjord - video og bilder!

I dag var jeg med på ritt nr to i Spinn Cup serien i Vestfold som var et rundbaneritt i et industriområdet i nærheten av Sandefjord. For en beskrivelse av rittet så henviser jeg til innlegget jeg skrev i fjor for dagens arrangement var vel nærmest en blåkopi. Eneste forskjellen var at jeg ikke punkterte og kom meg tilslutt inn til mål på en 5te plass - etter ca 40 svært intensive minutter. Jarle Fredriksen vant rittet etter å ha vært i brudd sammen med en lagkamerat.

Team Vestfold Elite tar rotta på de andre
Jeg har lagt ut et ganske omfattende bildegalleri som kona tok på Google+. Her er det bilder fra et par andre klasser også, men flest bilder fra M Ekspress1-klassen. Klikk under for å komme til galleriet.

2013 Spinn Cup #2 - Pindsle, Sandefjord

I tillegg så filmet jeg hele rittet med Gopro-kamera, og ettersom jeg manglet viljen til å sette meg ned å redigere den så har jeg likesågodt lastet hele greia opp til youtube... Her kan de interesserte (hvem det nå måtte være) se hele rittet fra start til mål! Her kan man bl.a. se mitt mislykkede forsøk på å kjøre meg opp til Jarle som lå alene i brudd - som resulterte i at jeg hjalp en av hans lagkamerater opp, og som støtet fra meg for å tette siste luka opp... Jeg skled ned til feltet igjen og de to vant rittet. Pro-sykling det der... :-/

Enjoy videon! :-)Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: