søndag 26. mai 2013

Vestfold Rundt 2013 - noen bilder

Her er noen bilder fra dagens runde rundt Vestfold i regi Horten Sykkelklubb. Bildene er tatt av kona - og er derfor stort sett av den puljen jeg syklet i - pulje 1 i 165km fellesstarten.

Det var en fantastisk flott dag med full sol og 22 grader og det var mange blide ansikter i målområdet selv om ikke alle (inkludert undertegnede) var helt fornøyd med eget resultat! Mulig jeg skriver en liten rapport ila et par dager.

Ellers kan jeg rapportere om at riskakene jeg lagde i går var veldig gode også i rittet! Men litt grisete å spise med bare en hånd, så de fungerer nok aller best som matpakker på baklomma under trening.

Link til bildene er her.

Et par utvalgte under.

Magnus lurer på hvor rulla hans er.

Alex Kjær vinner soleklart og drar opp glidelåsen for fotografene 50 lenger fremme. Ryktene sier at han ikke ble disket. Enda.

Jeg forsøker å spurte til meg en anstendig plassering...

6 kommentarer:

 1. Det er kanskje meg det er noe galt med, men jeg må tilstå at jeg ler fortsatt godt av den kommentaren under bilde av Magnus :-) hihi :-)

  Er forresten Kjær disket enda ?

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe - ser ut som han klarte seg bra uten rulla :)

   Tror Kjær ikke ble disket! Men det er jammen ikke lett å vite - for arrangøren har ikke publisert noe som helst av nyheter i etterkant av rittet. Blant annet så har de faktisk ikke offentliggjort noen offisiell resultatliste enda - den som er tilgjengelig er "live-listen" som bl.a. ikke skiller mellom tiendeler - så topp-3 listen er ikke riktig en gang. Det er for dårlig nå som det har gått et par dager!...

   Slett
 2. Skrale greier av arrangøren. Ingen bilder, ingen omtaler, feil på resultatlister som er uoffisielle. 2 dager etter ritte.

  SvarSlett
  Svar
  1. De har visstnok ikke tenkt å dobbelsjekke resultatlisten høres det ut som. Fikk følgende svar fra de på Facebook:

   Vestfold Rundt: Hei! Brikkene klarer ikke lese tidene så nøyaktig at alle får riktig plassering i feltet, disse passive brikkene har noe mindre nøyaktighet en Emit brikkene, men heller ikke disse klarer å plassere ryttere riktig i feltet, det må brukes målfoto til dette. I aktive ritt brukes målfoto til å plassere alle ryttere riktig på listen. Vi kjørte med målfoto og målfotonummer på ryttere, men dette brukes bare som bakupløsning og når vi skal dokumentere regelbrudd, vi er ikke inne å korrigere, NCF ønsker ikke at vi skal gjøre dette i turtitt. Det må evt bli de 3 første, men stemmer ikke disse? Listen som ligger ute er listen som gjelder.

   Slett
 3. Jasså, ja.. Her sitter dere og tuller med meg..
  Jeg klarte meg heldigvis bra uten rulla denne gangen!

  Martin, det er bare å spørre om du har lyst til å "låne" den.
  Fint verktøy når man ikke henger med bruddet som går :-)

  Forøvrig er jeg enig når det gjelder resultatlisten.
  Jeg kom på 3 plass, ikke nr 2, som listene sier. Wangberg ble nr 2 og Chiodera på 4. Uprofft å ikke ha dette på plass nå..

  Magnus

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe - ja, skulle gjerne lånt den rulla selv under rittet :) Det var det jeg mistenkte på resultatlista - for ser jo bl.a. bildene mine at den rekkefølgen som VR opererer med ikke kan stemme. Høres ganske spesielt ut at "NCF ønsker ikke at vi skal gjøre dette i turritt" (sjekke målfoto)... hva er poenget med å ha målfoto og startnr på siden av drakta om man ikke har tenkt å bruke det!?... Og selv om det er et turritt så bør vel resultatlista være riktig! Nei, det er alt for dårlig. De har heller ikke gjort det enkelt for seg selv når man legger opp til at spurten i den mest prestisjefulle puljen skjer i midten av haugevis av mosjonister som er i ferd med å passere mål samtidig.

   men - uansett - grattis med pallplass og bra kjørt! :-)

   Slett