tirsdag 7. august 2012

Oslos Klatrekonge: Høstklokka tikker - get out there!

Nå er det en stund siden sist jeg skrev om "Oslos Klatrekonge (på Strava)" - og det er ganske enkelt fordi siden Arne Post tok ledelsen i konkurransen den 23 mai så har han klart å forsvare ledelsen. Tror faktisk han har forbedret tidene sine på både Klatringen til Tryvann og Kongsveien siden den gang! I skrivende stund så ser den farligste utfordreren til en ny topp-plassering ut som Carl Fredrik Hagen som har kanontider på både Grefsenkollen og Kongsveien, men mangler en tid på Tryvann. Men han må altså sykle opp til Tryvann på en tid på lave 14'tallet om han skal konkurrere helt i toppen! Foreløbig ser det ut som Arne Post beholder plassen! :-)

Fra januar nullstilles oversikten - så om noen skal klatre på listen for 2012 (og tidl.) så gjelder det å klokke inn noen gode tider før det blir for sent!

Det er forøvrig vært en stor nivåheving på Strava-klatringene i løpet av året. Første leder vi hadde av konkurransen tidlig i år har nå falt ut av topp-ti listen! Primært er dette fordi det er så mange nye, og gode, syklister som har begynt på Strava - men det er også en del som har klart å senke tidene sine!

Her er topp-elleve listen (siden jeg har klart å klatre opp på 11'te så gjør vi det slik istedenfor topp 10!). Live-listen sees på siden til Oslos Klatrekonge! (se også link i høyre marg).2 kommentarer:

 1. Hvorfor bare den øverste delen av Grefsenkollen? Segmentet som brukes her starter jo først etter de bratteste partiene! I mine øyne starter klatringen til Grefsenkollen helt nede i Muselunden -til nød fra skeidbanen..

  SvarSlett
  Svar
  1. Det enkle svaret på det er at de aller fleste kjører intervaller fra Lachmannsvei og det er dermed flere ganger så mange tider på dette segmentet enn fra Skeidbanen. Når jeg startet denne uhøytidlige konkurransen i vår så var det disse tre segmentene som var de flest syklede i hele norge. Feks. i skrivende stund så er det mere enn 3x så mange tider på Grefsenkollen fra Lachmannsvei enn fra Skeidbanen.

   I tillegg til at disse tre segmentene er de med flest tider så er er det et subjektivt element her som alltid kan diskuteres. Disse tre er forsåvidt de som jeg mener selv er de viktigste - så kan man like det eller ikke! :-)

   Slett