søndag 12. august 2012

Bilder fra Øyern Rundt 2012

Vedlagt er masse bilder som forloveden tok fra Øyern Rundt i dag! Fritt frem å låne til privat bruk - om noen skal publisere noen så vennligst bruk kildehenvisning og gi beskjed.

Jeg skal skrive en liten rapport fra rittet en av de nærmeste dagene - rekker dessverre ikke nå. Men, veldig kort fortalt så er Øyern Rundt et flott ritt - svært profft arrangert (av SK Rye) og en fin løype. I dag gikk det ganske bra for undertegnede og jeg ble nr 5 totalt - i klassen min så blir jeg vel omtrent helt i toppen - den plasseringen finner jeg ut av når resultatlisten er klar.

Bildealbumet finnes her. Morsomt om de som finner seg selv tagg'er seg også! :-)

Her et par utvalgte:

Rye stiller en Porsche Cayenne som master bil! På tide å justere ned startkontigenten? ;-)

Mange små bruddforsøk underveis

Holder man hjulet til Haakon Lilland (som vant) så kommer man høyt på lista!

Mange i felt2 fortsatt samlet etter "broa"
Han her ser kjent ut..

"Herlig - jeg er fortsatt best!"

"Dream-on suckers"

3 kommentarer:

  1. Kult med bilder, tusen takk! Hvis det er ok, så bruker jeg noen av dem i rapporten vår(https://sites.google.com/site/hlsykkel/) og cred-er og linker til deg. Gleder meg til ritt-rapport :-)

    Mvh
    Tobias

    SvarSlett