torsdag 24. mars 2011

Trappet ned for å finne formen

Etter å ha følt meg ganske sliten på treningene i forrige uke har jeg roet ned denne uken for å være sikker på (denne gangen) at kroppen blir uthvilt. På mandag ble det en styrkeøkt (inkl 5000m på romaskin og litt løping på mølle), på tirsdag en superrolig tur i Lommedalen, og i går tok jeg helt treningsfri. I dag følte jeg meg piggere enn på lenge. Tok en tur/retur Lommedalen - og la inn bakkedrag i Steinshøgda (begge veier) samt kjørte et 4mins tempointervall innerst i dalen. Interessent å merke seg at jeg klarer å få pulsen høyest på tempodrag på flaten - sannsynligvis fordi det vipper over fra delvis styrke (bakkedrag) til nesten ren kardiotrening. Høres logisk ut iallefall - kanskje det hadde vært bedre for kondisjonstreningen å kjøre bakkedragene i en annen bakke som er slakere? Eller kanskje jeg skal forsøke å holde høyere tråkkfrekvens i dragene. Begge er verdt et forsøk.

Uansett så var det godt å kjenne seg pigg i kroppen og at mengdetreningen (til meg å være...) de siste ukene gir resultater. Fremover planlegger jeg "treningsleir" i påskeferien - dvs at jeg legger opp sykkeltrening som om jeg er på 'camp' - uansett hvor jeg måtte befinne meg. Skal lage et to-ukers 'camp'-programm som kommer til å være superintensivt - her snakker vi 100km om dagen - minst! Det blir intensivt!

Dagens
http://connect.garmin.com/activity/74824443

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: