mandag 14. mars 2011

1.5t rolig S2 Lommedale

Vel, det viser seg at det faktisk går en vei innerst i Lommedalen videre mot Jevnaker. En merkelig liten vei ved navn Guribysagveien. Det kommer en bom et stykke inne som jeg krabbet under med sykkelen, men det var fortsatt brøytet. I dag måtte jeg snu et stykke inne fordi jeg ikke var godt nok kledd - det var kaldt inne i skauen - men neste gang jeg drar innover her skal jeg utforske denne veien mere. Utrolig fredlig iallefall - forventet egenglig å se en elg rundt hver sving :-) Med strålende sol i dag og varmegrader var dette en super tur. Please ikke mere snøvær fremover nå!!! :-) Det blir også en styrkeøkt senere i dag sammen med kjæresten. Fokuset blir på kjernemusklatur og overkropp i dag. Spare bena litt før bakkeintervaller imorgen!

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: