søndag 20. mars 2011

Racersykkeltur!!!

Endelig var dagen her: Hentet treningsraceren ned fra loftet og fikk halvannen time t/r Lommedalen i nydelig vårvær. Litt hardere økt enn planlagt, men det var godt å få litt fartsfølelse. Selv om det fortsatt er mye snø og is her og der er det snø- og isfritt på veiene, så det var bare å unngå sykkelstiene så går det fint. Vått er det jo ettersom brøytekantene smelter, men det kan jeg leve med! Fin værmelding 
de nærmeste dagene så man merker at våren er på vei. Så et par andre syklister i dag - første gang jeg har sett på lenge. Nå som birken på ski er ferdig så dukker det nok opp mange flere over de nærmeste ukene ;-)

Det ble litt sykkelmekk før jeg dro ut. Jeg har en litt spesiell set-up på denne sykkelen med bak-kassett og bak-skifter fra en gammel terrengsykkel. Dette fungerer faktisk utrolig bra da jeg får veldig lette gir mens jeg beholder de tunge. I dag byttet jeg både kassett og kjede, men kjedet hoppet når jeg trøkket skikkelig til. Etter turen i dag var jeg rett inn på cyclecomponents og bestilte nye drev og også nye wire set til brems og gir... da blir den som ny.. forhåpentligvis ;)


Ellers kan uken som har gått vært en strålende treningsuke som har inneholdt det meste: Langøkter, intervall, fartslek, og styrketrening. med ca 11timer trening er det langt over mitt gjennomsnitt, men det er en fin tid på året å legge inn et ekstra gir.


Dagens økt: http://connect.garmin.com/activity/74115037

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: