søndag 1. mars 2015

Der ble Cervelo'en født på ny!

Etter et par timer til i boden fra sist fikk jeg satt på nye vaiere/strømper og stilt alt inn - så da har min Cervelo S2 fra 2009 blitt oppdatert med et moderne Shimano 105 gruppesett (kjøpt komplett på Wiggle for 2643kr)! Da har jeg en helt topp reservesykkel i tillegg til min Specialized Allez 2015.

Alt gikk igrunn veldig greit og relativt raskt - der er bare litt arbeid med å strekke vaiere igjennom rammen på Cervelo'en - delvis pga et litt knotete design på akkurat denne modellen hvor strømpene stopper midt i ramma, og man kommer til ved å skru av et lite "lokk" - men ingen stor krise. Nå gleder jeg meg til å teste den - har allerede 105 på Allez'en og på vintersykkelen så jeg kjenner denne gruppen ganske bra nå, og det holder utrolig bra kvalitet. Funksjonaliteten er helt sammenlignbart med de dyreste mekaniske gruppene - den eneste forskjellen blir igrunn på vekt. Må bare få kjøpt nytt styreteip så skal jeg få testet den!

Noen bilder av reinkarnasjonen:


Ut med det gamle. (Red-kranken tok jeg av for et par år siden da den var blitt bøyd - kjøpte denne Ultegra kompaktkranken brukt da).

Voila! Klar for nye eventyr!

Kompaktkrank, men på nye Shimano systemet hvor man kan sette på større drev om ønskelig. Også nytt kjede, forgir, bakgir og vaiere/strømper.

Ny bremsekaliper inkl klosser/vaiere/strømper

Og tilslutt nye hendler... som jo var utgangspunktet for hvorfor jeg måtte fikse sykkelen!


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: