søndag 29. mars 2015

Anbefalte produkter: Giro Foray og Lezyne CNC Travel Drive!

Jeg er på Gran Canaria på kombinert familie- og sykkelferie, og har så langt varmet opp med to turer - inkludert en tur opp den berytede bakken VOTT (Valley of the Tears) i dag. Skal skrive litt mer om turen senere, men Gran Canaria er kort fortalt et sykkelparadis for de som elsker bakkesykling og varmt vær!

Det er to produkter jeg bruker her nede som jeg er så fornøyd med at jeg vil anbefale på det sterkeste (merk - jeg har kjøpt disse produktene for fullpris - jeg bare synes de er skikkelig bra):

Giro Foray hjelm
Dette er en ny hjelm fra Giro som er basert på samme konstruksjon som deres nye Giro Synthe (toppmodellen). Største forskjellen er at den bare koster 599kr-  i sammenligning med Synthe som koster ca 2000! Den veier 50g mer (270g totalt) - men skal ifølge Giro være "tilsvarende" hva gjelder aerodynamikk. Foray har ikke egne innsett til solbrillenr slik Synthe har, men solbriller sitter helt utmerket på denne også! Den har nøyaktig samme festemekanisme på hodet (Rocklock et-eller-annet) som finnes på toppmodellen. Så langt, etter en håndfull turer, så må jeg si meg utrolig fornøyd med denne hjelmen. Den sitter superbra, ser fin ut, og koster jo omtrent ingenting.! Les mer hos Giro her.

Jeg kjøpte igrunn hjelmen mest for å ha en som passet i farger til både sykkelen og min nye Sagene IF Sykkel. I tillegg til sort/hvit kommer den i noen andre ganske snedige farger. Par bilder her:

Passelig aero og skammelig billig!

Pitstopp på dagens tur. Matchende farger viktig! Synd jeg ikke fikk med sykkelen med - den matcher også! ;-)


Lezyne CNC Travel Drive
Denne pumpen har jeg hatt i halvannet år nå, og brukt på flere reiser, så begynner å få et ganske bra erfaringsgrunnlag. Det er en litt kortere enn vanlig gulv-pumpe som man kan mye lettere få plass til i en bag eller koffert - og passer dermed helt ypperlig til å ta med på reiser/turer - derav navnet. Den er kanskje ikke helt like rask som en full størrelse pumpe, men forskjellen i funksjon er helt ubetydelig. Dette er en kanonbra pumpe.

Men nok om funksjonaliteten... Bare se på den da!! Om jeg hadde vært singel så hadde jeg garantert hatt denne på utstilling hjemme. Kanskje i bokhylla - eller rett og slett hengt den opp på veggen. Det gir meg rett og slett stor glede å ta frem denne pumpen og pumpe opp dekkene. Når jeg er på reise så gjør jeg det derfor minst en gang om dagen! Husker ikke helt hva jeg betalte for den, men hva spiller vel pris for rolle for en pumpe som ser SÅ bra ut!? Les mer hos Lezyne her.

Ett ord: Lekker.


3 kommentarer:

  1. Takk for tipset, bestilte hjelmen prompte fra Bikeshop.

    SvarSlett
  2. Kjøpte meg en på Bikeshop jeg også, prøvde flere forskjellige hjelmer, men denne satt som et skudd. Må nok ærlig innrømme at det føltes rart å ikke kjøpe det dyreste jeg fant selv om det kanskje ikke hadde passet knotten. Kanskje jeg har begynt å bli fornuftig på mine eldre dager.

    Henning

    SvarSlett