torsdag 2. januar 2014

Sunnmøres Klatrekonge! :)

Først: Godt nyttår til alle som er innom her!

Ok, bra. Og nå som bakrusen har lagt seg så kan vi endelig legge bak oss den mest usunne perioden av året og fokusere på hvordan vi nå skal få liv i en halvdau, slapp, vinterkropp med overskudd av karbohydratlagre klare til å forbrennes!!!

Regner med at det er en del sykkel- og treningsrelaterte nyttårsforsetter som nå skal iverksettes rundt omkring - og da finnes det naturligvis ingen bedre måte å gjøre dette på enn å sette seg på sykkelsetet og brenne av juleribba på vei opp en av Oslos mest prestisjefulle bakker i kampen om å plassere seg på listen over Oslos Klatrekonge 2014! Nettopp det var det allerede en håndfull syklister som i går på årets første dag - stor kudos til de!

"Men jeg er ikke i nærheten av Oslo.. hva gjør jeg da?" tenker du kanskje nå? Vel - gode nyheter: For om du befinner deg over på vestlandet så kan du bli med på Commodum Cycling Teams lokale versjon ved navn Summøres Klatrekonge! Og ikke bare det, men de har sparket igang årets konkurranse med å sette sammen en kul video! Litt skrekkfilmaktig intro, men det dukker etterhvert opp to raske karer stilig antrukket i Rapha-kit uten hjelm!... Dette er en video som får blodet til å bruse, og hvor man får lyst til å rive opp døra på sykkelboden og spurte opp nærmeste kneik!!!
2 kommentarer:

  1. Til info: Lenken i teksten din til klatrekonge.com virker ikke. Får opp: «This website is temporarily unavailable, please try again later.» Du må ha med www. først så kommer i hvert fall jeg inn. Mac og Chrome.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ok takk - trodde jeg hadde klart å fikse det... endret linken nå iallefall, så skal jeg se om jeg kan ordne slik at man ikke trenger å skrive www.

      Slett