søndag 12. januar 2014

Aldri bli kald på hendene igjen!

Den tilsynelatende endeløse jakten på en løsning for å holde vintersykkelhender varme har nå kommet til veis ende (bla. gikk veien innom innkjøp og test av hansker med elektrisk varme ifjor...)!!

Aldri bli kald igjen på hendene på vintern. Dette er løsningen for ekstremt kalde dager (les kaldere enn -10).. Man mister litt grep på ulent terreng med votter, men det holder varmen mye bedre. Både innerhanskene og overtrekksvottene kan man pakke på baklomma og regulere etter behov underveis.

1. Her er en kald hånd. Brrrr

Au jeg fryser!...


2. Bruk innerhanske. Ull er sikkert best om det finnes. Jeg bruker disse akkurat nå som er av et eller annet syntetisk materiale - men funker bra.

Disse er fine å ha på baklomma i tilfelle man trenger ekstra varme.


3. Bruk en varm vintervott. Den jeg bruker nå er av merke Hestra. Bare finn de tykkeste og varmeste vottene du kan finne - de varmeste koster typisk opp mot tusen kr - men det er verdt det.

God og varm vintervott

4. Tilslutt trekker du over en overtrekksvott. De er vel egentlig ment til fjellekspedisjoner eller noe sånt. Tips er å spray'e disse med impregneringsspray med jevne mellomrom - da holdes kald vind ute enda bedre.

Norrøna overtrekksvott

5. Ta på alle de andre klærne. God tur!


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: