mandag 27. januar 2014

Sync treningsøkter på tvers av ulike plattformer.

Jeg begynte for en stund siden å bruke en synkroniseringstjeneste ved navn tapiriik. Dette er en genial liten gratistjeneste som synkroniserer treningsøkter bl.a. mellom Garmin Connect, Training Peaks, Strava, og Dropbox m.fl.! Om man betaler en symbolsk sum på USD 2 i året så gjør den det automatisk/fortløpende - eller så må man gå inn og starte sync'en manuelt om man vil bruke den gratis.

Foreløbig bruker jeg bare Strava-Dropbox

Har bare testet selv å sync'e fra Strava til Dropbox - da er jeg sikker på at jeg har samtlige av mine treningsdata back'et opp (på DB). Om jeg da noen gang skulle ønske å ta i bruk noe annet enn Strava vil jeg kunne laste opp alle gamle filer for å få med historikk også. Eller forsåvidt bare sync'e via tapirrik til en av de andre tjenestene.

For de som bruker auto-opplast funksjonen fra Garmin til Garmin Connect (via mobil/bluetooth) kan dette være en grei løsning å automatisk få øktene sine til de online-plattformene man ønsker uten å måtte koble Garmin'en til PC'n med USB?

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: