mandag 30. desember 2013

Klatrekonge.com: Med dueller!

Klatrekonge.com lansert!

Oslos Klatrekonge 2014 konkurransen starter om et par dager! I den anledning har jeg lansert en egen nettside www.klatrekonge.com. Denne siden er ganske uferdig akkurat nå - og bl.a. design er ganske amatørmessig! Men siden 1 januar er bare et par dager til så annonserer jeg dette nå med en gang! Den vil se bedre ut om noen dager.

For de som ikke kjenner til konkurransen kan dere lese om den under "Om Konkurransen" på siden.

Den 1 januar vil listene nullstilles - og da kan DU bli Oslos Klatrekonge - iallefall for en dag, eller til noen andre sykler raskere - om du kommer deg ut og sykler alle tre bakkene! Bare merk jeg bruker Stravas "this year" resultater og i år (2013) kom ikke alle tidene fra 1 januar med på listen av en eller annen grunn - tror dette har med tidssonen som brukes for å skille året eller noe sånt. Så om du vil være sikker på at tidene dine kommer med så er det kanskje lurt å vente til 2 januar.

Nå også med dueller!!!

For 2014 lanserer jeg også nå en funksjonalitet som heter dueller! Du kan nå utfordre din beste sykkelkompis (eller hvemsomhelst!) til en løpende duell i 2014 om å ha de beste tidene på de tre bakkene. Her har jeg fått hjelp av min bror til å programmere inn funksjonaliteten - alt du trenger å gjøre er å sende meg en melding (kommenter på bloggen et sted, på Facebook gruppen e.l.) om hvem du vil duellere og jeg legger dere inn i listen. Som et eksempel har jeg lagt inn meg selv mot Arne Brørs. Han slo meg i 2013, men kanskje jeg kan ta hevn i 2014?... Vi får se! ;-)Bare å sette igang og sykle bakkene straks kroppen har kommet seg igjen etter nyttårsaften!


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: