tirsdag 19. mars 2013

Team Bab Racing!

Som de aller fleste som er innom bloggen kanskje har lagt merke til så har jeg ikke hatt noe reklame her. Men, om man er litt oppmerksom så har jeg nå lagt en link til butikken Bab Racing i margen på venstre side! Dette er fordi jeg skal i år være Bab Racings ambassadør for deres landeveissatsing. Den tilliten takker jeg for - og er glad for å kunne ha et samarbeid med en såpass hyggelig og kul butikk!

Samarbeidet innebærer at jeg får bedre adgang på utstyr enn tidligere - både til eget bruk, men forhåpentligvis kan jeg også få teste litt annet utstyr også og dele noen inntrykk. Og etter påskeferien får jeg levert ny Specialized landeveissykkel!... Gleder meg til å både bruke og skrive om denne! Kommer garantert mere om denne! :-D

Gå inn den døren her!
Bab Racing holder til på Grünerløkka (Helgesens gate) og er en helårs-sykkelbutikk og verksted. Til tross for sentral beliggenhet bare 25m fra Thorvald Meyers gate så er det ikke lett å se den utenifra - men jeg kan sterkt anbefale et besøk - dette er en hyggelig butikk med hyggelige ansatte som gjerne slår av en sykkelprat!

Butikkens "røtter" innenfor sykling er primært fra downhill og BMX, men satser også på øvrig terrengsykkelgrener og landevei. Den het opprinnelig "Bikes and Boards" (derav navnet Bab), men kuttet ut brettene i 2010 og har siden da satset 100% på sykkel.

Jada - parkett på gulvet her :-)
I tillegg til butikken så har butikken et supert verksted. For de som er i nærheten er dette et kjempepraktisk og høykvalitets verksted å dra innom for vårsjekk eller service. Butikksjef Pedro er også autorisert bike-fitter for de som ikke har fått stilt inn sykkelen sin 100%.

Pedro klargjør en spiller ny S-Works terrengsykkel. Parkett her også!
Mere info og nettbutikk finnes på BAB Racing sine hjemmesider - og de finnes også på Facebook her!

Nå trenger vi bare litt sol og sommer! Hvor blir det av våren! ;-)

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: