torsdag 21. mars 2013

FOCC fyrer igang sesongen! ;-)

I fjor var jeg med på FOCC-challenge - et sykkelritt midt på sommeren som var både forvirrende og morsomt. Da jeg i dag så video'en til FOCC Bånn Gass 2013 de hadde lagt ut så fikk jeg lyst til å sparke inn døren på sykkelboden, rive ut racersykkelen og spurte opp nærmeste bakke!!! Focc-it, denne får adrenalinet til å bruse!!!

Bånn Gass 2013 - I år med "bedre vær enn i fjor"- garanti from Stian Mjåsund on Vimeo.Heia Sørlandet!

Apropos bruse - så har jeg nå meldt meg på et annet ritt i samme region: Bukkene Bruse!

3 kommentarer:

 1. Velkommen skal du være Martin! Makan til rammer rundt et tur-ritt skal du lete lenge etter! Husk påmeldingen åpner i dag 21. mars kl. 20.00. Maks 300 plasser! Utsolgt i fjor.
  KaffeLars

  SvarSlett
  Svar
  1. Ser veldig bra ut ja - og jeg vet jo av erfaring at Focc arrangerer kule sykkelritt. Jeg hadde akkurat meldt meg på Bukkene Bruse helgen etter da jeg så denne videon og det er nok litt for stor logistikkmessig utfordring for meg å dra til sørlandet to helger på rad dessverre! Lykke til! :-)

   Slett
 2. Bukkene Bruse er et knallbra ritt. GSK kan arrangere ritt de også! Hamburgere til alle etter målgang! Grøsle-kleiver er en drøy start på rittet. Er det ikke liv i pumpa på toppen der, så er så er du dau! Neste år kjører du Bånn Gass! Lykke til med sesongen!
  KaffeLars

  SvarSlett