fredag 22. mars 2013

Gran Canaria here I come!

Etter Milan-San Remo, hvor temperaturen vippet en periode rundt null grader og det kom en del slaps og snø, uttalte Thor Hushovd på Instagram: "Coldest day on my bike EVER!". Og i et intervju fortalte Alex Kristoff at han hadde observert konkurrenter som satt og gråt i feltet fordi de var så kalde...mens han satt med snowboard-hansker på hendene og klarte seg med de.

Jeg kan forstå at tårene triller nedover kinnene på italienere som aldri har sett snø før og ikke vet hva lange hansker og gore-tex skoovertrekk er - men, stusser litt over at dette var det kaldeste dagen på sykkelen Thor noen gang har opplevd!?...  Kan virke som Thor har blitt vant til treninger i Monaco!

Uansett: I påskeferien i år så skal jeg "ta en Thor" og også dra til et varmere land! Det er forøvrig første gang jeg drar på training camp i syden i påsken, for det går faktisk ganske greit å arrangere sin egen lille traning-camp her hjemme også så lenge man kler seg med vanlig vinterbekledning (som jeg også har gjort de siste par årene). Men i år er det altså luksustur til Gran Canaria som står for døren! Yippi! :-)

Et raskt imagesøk på Google på ordene "gran canaria cycling" - og dette resultatet dukket opp først. Åtte sykkeldager i solen here i come!!!!

Her skal jeg.

2 kommentarer:

  1. Får vi rapport på hvordan du frakter sykkelen? Eller leier du sykkel?

    SvarSlett
    Svar
    1. Kan godt legge ut et bilde av hvordan man pakker sykkel. Har en Dakine-koffert som har myk topp/bunn, men med harde sider og hjørner - så pakker jeg rundt sykkelen med bobleplast. Man må ta av pedaler, sete, styrestem, bakskifter, hjulene (og ta ut pinnene). Etter man har gjort det noen ganger så går det veldig fort - tror ikke jeg bruker noe mere 1nn 15min på å pakke ned og 10min å pakke opp. Veldig greit! :-)

      Slett