fredag 6. november 2015

Sykkelreklame som selger mindre sykler

Er det noen som husker tilbake til 2012 når Mads Kaggestad var avbildet i en reklame for Giant-sykler med hårete legger?... Jeg gjør - bildet brente seg fast på netthinnen. Det var skikkelig ull-ben også. Om jeg kikker litt mer på bildet jeg har på netthinnen så står han der med Olav Tufte!... Tufte i en reklame for sykkel er vel omtrent som Kristoff i en reklame for single-scullere. Men Tufte har tilsynelatende barberte ben! Kudos... Det oppveide dessverre ikke for ullbena til Kaggis og jeg bestemte meg for ikke å kaste meg over telefonen for å bestille en Giant.

Oppdatering: Nå har en leser av bloggen sendt meg dette bilde! Tufte hadde visstnok ikke glatte ben... tar tilbake den kudos'en! Vedlagt:

Løp og kjøp!

En annen reklame, også fra 2012, som fortsatt kan finnes på verdensveven (som terrengsykkelmagasinet kaller det) er av Philip Gilbert som først sykler rundt i mørket uten lys, for deretter å rulle ned en bakke med solbrillene innenfor hjelmstroppene i en reklame for BMC!

Dette er omtrent tilsvarende som om Christian Louboutin skulle lage pumps-reklame med tennissokker i... (nå lurer du kanskje på hva-i-all-verden Louboutin pømps er?... Google it!).

Youttube-filmen her... eller klikk her for å gå rett til hjelmstropp-delen.

Mer en 1000 ord

At han ble verdensmester noen måneder senere på denne sykkelen blir plutselig helt ubetydelig!

Og om vi hopper frem til dagens dato, og litt mer hjemlige trakter finner vi XXLs reklame for deres high-end White-sykkel - RR Interceptor. Med kjedet på lilleskiva!...

Seriøst XXL - skjerpings. Lykke til med å selge den sykkelen! Haha!Dette går ikke mye fort


Det er kanskje slikt som skjer når man får reklamefolk som ikke kan noe om sykkel til å lage sykkelreklame.... Omtrent som når Statens Vegvesen skal bygge sykkelveier.

2 kommentarer:

 1. "Sykkelreklame som selger mindre sykler"

  Reklamen gjør at du går fra str 56 til 54 for eksempel? Det er jo crazy.

  SvarSlett
  Svar
  1. De verste reklamene gjør at man ender opp med en barnesykkel! ;-)

   Slett