lørdag 13. september 2014

Anbefales: Venus & Olay barberblad!

Har noen diverse kjøp jeg har gjort i år som jeg har vært veldig fornøyd med, og kommer til å skrive om noen av de. Her er det andre innlegget i serien: Venus and Olay barberblad.
.....................................................................................................................Jeg har testet litt forskjellig metoder å fjerne hår på bena - bl.a. har jeg tidligere bloggulert om voksing (au) - men det enkleste og mest praktiske er nok uten tvil å barbere.

Kvinner er eksperter i å barbere bena. De har gjort dette i mange tiår over hele kloden! Så istedenfor å benytte herre-barberbladene som er produsert med tanke på ansiktsbarbering så er det mest logiske å kjøpe produkter spesialdesignet for bruk på bena. Disse finnes bare i "dame-versjoner", men - trust-me - de er bedre!!

Etter å ha barbert meg igjennom ulike produkter kan jeg trygt anbefale følgende geniale produkt: Gillette Venus & Olay! Jeg har til-og-med snekret sammen en reklamevideo for bruk at Venus and Olay for syklister! Her er den (må ha på lyd):
Merk at du ikke trenger å kjøpe selve håndtaket om du har en eller annen Gillette høvel fra før, du trenger bare å kjøpe selve barberbladpakken. Hvis du kjøper Venus-barberhøvelen også så kan du forsåvidt få med en liten holder til høvelen slik at den permanent kan henge på veggen i dusjen... ikke dumt kanskje, men da kan du heller ikke si "hey, jeg bruker manne-høvel" om noen spør.

Trenger bare kjøpe bladet om du har en gillette høvel fra før

Det mest geniale med dette produktet er at du ikke trenger barberskum. Det er to såpeaktige puter rundt selve bladet (som består faktisk av fem blad) slik at du trenger bare å ta vann på og begynne å barbere! Enkelt og greit! I tillegg hevder produktet at disse putene tilfører huden den nødvendige fuktighet!! Naaaaiiiice!!!

Selges i pakker på tre for ca 150kr


En gledelig liten bonus her er at det lukter utrolig godt! Ja, du skal sannsynligvis smøre inn bena med en godluktende body-lotion eller babyolje (f.eks. min som lukter kokosolje) etterpå uansett. Men så lukter det godt mens du tar på - og det er jo i seg selv ganske digg.


Lite tips tilslutt: Om du har skikkelig lange hår på bena (kanskje ny til sporten?...) bør du først kjøre over med en hårklippemaskin (f.eks. slike trimmere som finnes på baksiden av elektriske barbermaskiner) før du barberer med høvel. Venus &  Olay er, som de fleste barberblader, ikke beregnet brukt på bena til et neandertalermenneske

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: