mandag 17. september 2012

Marlboro og Absolut Vodka får nøkkelhullsmerke!

Nå som høsten har ankommet og norske mosjonister møter den tøffeste tiden på året når det gjelder å holde kroppsvekten nogenlunde i sjakk så får vi heldigvis hjelp fra våre folkevalgte med å velge sunn mat og drikke!

Nøkkelhullsmerkingen har møtt litt motstand - bl.a. nylig av kjendiskokken Eyvind Hellstrøm. Men, det Hellstrøm åpenbart ikke har skjønt er at et nøkkelhullsmerke betyr ikke at matvaren nødvendigvis er "sunn" i absolutt forstand - det betyr bare at den er "sunnere enn andre varer i samme kategori". Så om man allikevel skal spise frossen pizza 7 dager i uken så er det derfor relativt sunt å kjøpe Pizza Grandiosa som har fått myndighetenes velsignelse som den "sunneste pizzaen" i frysedisken! Det er ganske enkelt en Enstein-tilnærming til valg av matvarer! Spennende!

I den forbindelse vil jeg røpe to nye produkter som jeg har via enkelte kilde, fått bekreftet at snart skal motta mydighetenens velsignelse som de "sunneste produktene i sin kategori". Og husk, som det står på www.nokkelhullsmerket.no:

"Du kan stole på nøkkelhullet."

Puh, det var godt å vite!

Her er de to produktene som veldig snart skal få myndighetenes nøkkelhullsvelsignelse:

Marboro - "Det sunne nikotinvalget"

Absolut Vodka - "The healthy choice between vodka"

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: