tirsdag 25. september 2012

Bli med på B8 tirsdag 2 oktober

Henrik Alpers og Børsen arrangerer "Børsens 8-timers" på tirsdag om en uke (2 oktober). Jeg skal selv være med på denne sykkelturen i Nordmarka som starter fra Oslo Børs kl 1600 og varer i ca 8 timer (litt over 6 av de er effektiv sykling såvidt jeg har forstått) og oppfordrer alle andre til å bli med også!

Med egen logo!

Meld deg på på Facebooksiden her. Mere detaljer om arrangementet kan finnes på Henrik Alpers' blogg.

Dette er første gang jeg blir med selv - og selvpiner som jeg er så gleder jeg meg naturligvis til en 8-timers økt i høstkulde og mørke etter en hard dag på jobb. Om man ønsker en nogenlunde behagelig tur og tilnærmet lik positiv opplevelse så bør klær og utstyr være tilpasset dagens temperatur og øvrig værforhold (som kraftig lys på sykkelen med oppladet batteri) - samt at det er lurt å ha med en sekk med ekstra klær og mat.

Vel møtt - vi sees utenfor børsen på tirsdag kl 16! :-)


3 kommentarer:

 1. Litt tilleggsinfo: Avreise fra Oslo Børs er kl 16, men det er passering Brekke Krysset (Maridalen kl 16:30) - det er flere som starter herifra.

  Om det er noen som er i tvil så er det lurt å ha en sykkel som er egnet for å sykle i Nordmarka - dvs terrengsykkel, cyclocross, eller hybrid med passende dekkvalg.

  Selv kjenner jeg ikke løypa, men den går "rundt normarka" mot klokken. Da antar jeg det blir noe lignende en tur jeg hadde ifjor, bare motsatt vei: http://app.strava.com/activities/1897800

  SvarSlett
 2. det ser ut til at Facebooksiden er invite only (?). mye mulig jeg slenger meg med.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ok - skal sjekke det med FB siden - men, tror det er bare å møte opp enten ved børsen kl 16 eller Brekkekrysset 16:30! Vi sees da! :-)

   Slett