lørdag 10. mars 2012

Sol, ny sykkel og fyllesjuke!

Dagen i dag time for time:

01:30 Sovner. Glad og full.
06:54 Våkner og får ikke sove. Sandpapir i munnen. Tømmermenn i hodet.
08:00 Frokost. Tenker på dette (se bildet). Vet at XXL åpner kl 10. Det er samme tid som jeg egentlig skal være med en sprek gjeng med BOC'ere på racer fra Bærum på tur rundt Hurum.


10:02 Kjøper den billigste sykkelen jeg noensinne har kjøpt (på XXL). En Giant Seek2 hybridsykkel. Tanken er å ha dette som vintersykkel til neste vinter. En sykkel jeg ikke trenger å være redd for!
10:25 Kjæresten kjører meg og sykkelen til en bensinstasjon ved Vettre. Gutta på racer kommer til å passere any second. Jeg jobber som en gal med å klargjøre sykkelen... skru på flaskeholdere, montere GPSn, sette på eggbeaterpedalene, stille inn sete. Dropper å skru på skjermene - rekker ikke.


10:40 Jeg er akkurat ferdig og der kommer gutta på racer! Bokstavlig talt sekunder etter at jeg er klar! Lets go!
10:55 Vi kommer til bakken hvor Askerrunden ble avgjort på ifjor. I svarte F... skulle ikke dette være en ROLIG tur??? Langt opp i rød sone og vel så det. Kanskje hybridsykkel ikke ruller så bra som racer?
11:25 Ny bakke. Sliter med å henge med. Klarer så vidt. Kroppen protesterer høylytt. Merker fylla veldig... magen rumler. Svelger ned oppkast et par ganger - såvidt jeg ikke brekker meg over styret...
12:25 Har fått senket pulsen ved et par anledning. Ligger bak hele veien. Har IKKE tenkt å ligge å dra disse gutta - iallefall ikke i dag. NÅ begynner de å rykke. Herregud... not again. Blir hekta av men de er gentlemen og sykler rolig så jeg kommer innpå.
12:40 Midt i Lierbakken er det stopp. Totalt stopp. Kroppen har fått nok juling og går i lock-down modus. Bena står rett ut. De andre forsvinner. Goodbye.

Kun to ganger tidligere har jeg gått på en tilsvarende smell: 1) Enebakk Rundt 2006 (tror jeg) Mot mål var den en 12 år gammel gutt som syklet forbi meg på en barnesykkel..., og 2) Da jeg skulle sykle til nordmarkas høyeste topp i fjor høst og endte opp med å måtte ringe hjem for å bli hentet.

12:55 I krabbetempo kommer jeg over liertoppen. Stopper på en Statoil stasjon og kjøper sjokomelk, snickers og cola. Setter meg i en solvegg. Mat har aldri smakt så godt! :-)
14:10 Heldigvis er det lett terreng med mye nedoverbakker på vei hjem. Kjennes ut som jeg har ca 50watt i tråkket... kommer meg hjem.
15:05 Akkurat ferdig med å skrive disse få ord. Nå skal jeg sove.


6 kommentarer:

 1. Tilgivende kjæreste som både kjører deg, lar deg være borte midt på dagen og åpner for at far skal få sove når han først kommer hjem. Goodwillkontoen er ikke tappet tom enda, med andre ord... Lykke til med fyllesyken!

  SvarSlett
 2. hehe det er hardt i toppen.
  Digger refleksene på hjula, snadder :)

  SvarSlett
 3. Claes: Ja, jeg er veldig heldig der! Om jeg ikke vinner noen sykkelritt så har jeg iallefall vunnet verdens beste og mest sykkeltålmodige kjæreste!

  Bjørn: Ja de er fine ;-) Skal bruke på vinteren så lar de være på tenker jeg. Kom med ringeklokke også - helt supert for da slipper jeg å rope "hold høyre"! Pling pling!

  SvarSlett
 4. Ettersom du var såpass freidig med utstyrsvalget synes jeg det var greit å gi deg en liten lærepenge...

  SvarSlett
 5. Racern er på loftet og jeg skulle shoppe billigsykkel jo! Kommer sterkere tilbake ved neste korsvei. Kanskje tilogmed med raskere sykkel! ;-)

  SvarSlett