mandag 12. mars 2012

Kul video med Edvald i Oslo

Kom over til bloggen til Øyvind Næss i dag: onesixty.no - og der er det en sinnsykt kul video med en gjeng som sykler i Oslo. (Jeg vedlegger den her rett og slett fordi jeg synes den var så vannvittig bra! Men ta turen til den riktige bloggen!). Den gjengen inkluderer Edvald BH på en litt spesiell sykkel. Litt usikker på når dette er tatt, men står høst/2011 på vimeo, så vi får anta at det stemmer :)

For de av oss som sykler litt i Oslo er det noen asfaltpartier her som man drar kjensel på ganske raskt! Mye fine klipp her - samt noe smått crazy kamikaze sykling! Gir og bremser er tydeligvis oppskrytt ettersom det ser ut som flere av disse syklene ikke har noen av delene!

Ser forresten at det er Edvald som drar en "wheelie" ved 4:02 i videon - naice!

Denne er også ganske kul - ser ut som den er fra i fjor:Oppdaterer med video'n tipset fra Espen i kommentarfeltet - kul video med en kar i NY som liker å utfordre skjebnen:
 

4 kommentarer:

 1. Espen D. H. Olsen12. mars 2012 kl. 11:49

  Kule videoer! Men: hvor er hjelmen til Edvald :-)

  Dette er en musikkvideo av Nada Surf med en del kamikaze-sykling i NYC, tror jeg: http://www.youtube.com/watch?v=BoLKvWf4Fd0

  SvarSlett
 2. Det tenkte jeg også :) Trodde forøvrig han var programforpliktet til å ha Sky drakt når han er ute og trener - men, dette var nok ikke definert som trening ettersom han har dongeribukse på!

  Nice video fra NY - linket den inn også - takk for tipset.

  SvarSlett
 3. Nedbremsing med fixie uten bremser er IKKE noe for meg. Lilla styreteip, derimot...

  SvarSlett
 4. Espen D. H. Olsen15. mars 2012 kl. 10:10

  Med fare for å overdrive: Her er enda en video. Fra et sykkelorienteringsritt et eller annet sted i USA.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z6SWlr09j6s

  SvarSlett