tirsdag 13. mars 2012

De 3 mest prestisjefulle Strava segmentene

Våren er her, raceren er endelig tatt ned fra loftet (og bokstavlig talt børstet støv av..), GPS'en er ladet opp og montert - så da er det bare å finne noen Strava segmenter å bryne seg på! ;-)

Nå har det blitt et hav av Strava segmenter rundt omkring Oslo. Men, om man skal lage en pall med de 3 mest prestisjefulle så tror jeg listen sier seg nesten selv (har set flere post'e lignende liste). Jeg har rangert de på hvor mange syklister som har syklet de - og da er det ganske likt mellom Kongsveien og Grefsenkollen, mens Tryvann blir et godt hakk under. Jeg kan ikke se at det er noen syklister som står høyt på alle tre listene - kanskje det endres ila sommeren slik at man kan kåre "Oslos Klatrekonge"!?

OPPDATERING: Merk at segmentet i Strava som heter "Klatringen til Tryvann" ikke har helt riktig start og slutt punkter. Den som er den offisielle Klatringen (brukt i div ritt) heter "Klatringen til Tryvann - orginal". Det er viktig at alle Strava brukere velger "Hide" på den som er feil og "Unhide" på det riktige segmentet.


1. Kongsveien 2. Grefsenkollen
3. Klatringen til Tryvann (Gressbanen til Tryvann)


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: