onsdag 21. mars 2012

10xTryvann på lørdag

Ifjor måtte jeg avbryte mitt forsøk på å sykle "Ti ganger Tryvann" etter 8 ganger til toppen - ganske enkelt fordi det tok mye lengre tid enn jeg rengte med og tilslutt måtte jeg dra for å hente to barn på skolen... :-( Dette var i september, og jeg fikk ikke summet meg til et nytt forsøk før første snøen landet.

Så nå som godværet har endelig slått til, racer'n er vasket og oljet, og grunnformen har blitt pusset litt på - så tenkte jeg å prøve igjen på lørdag! Endelig!

Starter kl 08 fra Gressbanen og etter noen grove inntastinger på kalkis'en så tipper jeg at det bør ta et eller annet sted mellom 5.5 og 6timer. Om noen ønsker å slå følge så er det hyggelig - bare ikke forvent at det kommer til å gå veldig fort - iallefall ikke de første 9 dragene! ;-)Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: