fredag 29. august 2014

"Hoffern" kjører for Sagene Sykkel i 2015

Som det ble bekreftet på pressekonferansen i går så skal jeg altså forlate Bærum og Omegn Cykleklubb og bli en del av Sagene Sykkel f.o.m. 1 januar 2015.

Fra gårsdagens pressekonferanse.
Etter lange og intense forhandlinger falt valget dermed ikke på Team Tinkoff Saxo, og jeg kan fortelle at tweet'ene fra hovedeier Oleg Tinkov ikke akkurat bidro positivt til samtalene vi hadde der.Valget falt derimot på Sagene Sykkel - som kjent ikke et av de største lagene i Oslo-og-omegn. Men de har til gjengjeld en av de flotteste draktene (om ikke den flotteste!). Og dette var faktisk det viktigste grunnen til klubbovergangen.

Random Sagene-posers 2014
De nekter forøvrig å benytte dåpsnavnene til sine medlemmer og jeg har i opptaksprosessen fått kallenavnet Hoffern. Dette ble bestemt i en "Aliaskommité"!

Så da får vi se hva lykken bringer i 2015 i ny drakt! Man sykler naturligvis raskere om man ser rask ut - og det synes jeg kanskje at Sagene-trøyen gjør! Litt vemodig å forlate BoC - men jeg regner med at jeg kommer til å fortsette å se en del til de ettersom jeg jo bor i BoC-land!


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: