tirsdag 1. januar 2013

Oslos Klatrekonge 2013!

Etter å ha rullet ut av senga kl 11:30 så gjennomførte jeg innveiingen for 2013. Det knakte godt i baderomsvekta da jeg stilte meg opp på den... som vanlig er det en litt "tung" start på året, men litt lettere enn ved inngangen til 2012 iallefall.

Tre glass vann, to loffskiver, og et par paracet senere så dro jeg ut på vintersykkelen og syklet Oslos tre mest prestisjefulle bakker! Gårsdagens nyttårsfeiring bidro ikke akkurat til mye sprut i bena... men på den positive siden så må glycogenlagerene ha vært på all-time-high etter noen dager med heftig inntak av mat og øl og det holdt med en halv flaske vann på en tre timers sykkeltur uten å bli sulten! Det sier jo litt.

Forhåpentligvis skal jeg få på plass (med litt hjelp!..) en automatisk oppdatert versjon av Oslos Klatrekonge for 2013 snart (med kun dato-utvalg 1/1 til 31/12). Foreløbig så er det bare jeg som har syklet alle bakkene så det er ikke vanskelig å manuelt regne ut at jeg leder konkurransen i skrivende stund! Så da er bare å rydde bort potetgullet og helle ut resten av juleølet og komme seg ut på sykkelen!!!!

Inntil videre så sier jeg bare: Kongen er død - lenge leve kongen!


4 kommentarer:

 1. Tror jeg så deg ved Holmenkollrestauranten, på en svart Giant?

  SvarSlett
 2. Sprækt!

  Jeg må få tatt en helg i Oslo for å sykle gjennom disse tre bakkene, det er jo en stor prestisje om man får tittelen!
  Godt jobbet, og lykke til videre i 2013!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har ca tolv måneder på deg så ingen umiddelbar hast! Godt nyttår og lykke til med 2013 sesongen i KCK!

   Slett