onsdag 16. januar 2013

Analyse av spørreundersøkelser: Del 1.

I fjor så hadde jeg diverse små spørreundersøkelser i høyre margen på bloggen. Jeg skal ta de fram noen av de jeg synes var litt interessente i et par blogginnlegg og forsøke å gi noen konklusjoner!


Spørsmål 1: Det virker ikke som det er noe som tvil om at leserne synes at BMW-sjåfører er noen arrogante drittsekker som gir totalt blaffen i syklister.

Konklusjon: Når du ser den blå-hvite logoen til en bil fra Bayerske Motoren Werke så legg deg sporenstraks så langt inn mot (eller i) grøfta du klarer. Han meier deg ned om du ikke flytter deg.


Hvilke av disse bilene tar MINST hensyn til syklister?


Spørsmål 2: Da vet vi at BMW-sjåfører er de mest sykkelfiendlige bilistene på veien, men hva gjør vi med de? Jo, et flertall av leserne mener at den beste løsningen på bil vs sykkel-konflikten er å vise de fingern!!!

Konklusjon: Det å involvere myndigheten er det tydeligvis liten nytte i - neida, her er det best å ta loven i egne hender!... eller finger!


En bilist sneier deg med minst mulig margin - hva gjør du?


Spørsmål 3:  Jeg tipper at jeg har bokset meg selv i ansiktet en håndfull ganger bare de siste par årene - hvorav den ene gangen såpass hardt at jeg fikk blåmerke i et par dager... Det skjer ganske enkelt fordi hånden glipper ganske lett når man trekker de på...særlig når man har dårlig tid med å komme seg ut (og det har man vel alltid?). Derfor var jeg litt overasket at hele 51% av leserne aldri har gjort dette!

Konklusjon: Folkens dere sykler åpenbart ikke nok med lange ermer og/eller i kaldt vær! Kle på dere og kom dere ut på sykkelen. Som man sier i karatespråket: "Karate er som varmt varm - det blir kaldt om man ikke fortsetter å varme det." Det gjelder for sykkel også! :-)

PS: Ja, det heter faktisk "lange ermer"... IKKE "lange armer" - det har du forhåpentligvis allerede.


Har du noen gang bokset deg selv i ansiktet mens du tok på dine lange ermer?

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: