mandag 14. januar 2013

2012 oppsummert! Kortversjon!

Kanskje mest for min egen del hadde jeg tenkt å oppsummere 2012 året i et egen innlegg (kanskje omtrent som det jeg gjorde for 2011 i sin tid - selv om dette var fokusert på rittdeltagelse), men i høststresset så fikk jeg igrunn aldri summet meg til å gjøre det.

En svært kortfattet oppsummering av 2012 er at jeg syklet mere (ca 10 tusen km), trente mere (400t+) enn noen gang før - og jeg ble dermed også i bedre form enn noen gang før. I ritt så fikk jeg noen "ok" plasseringer, og for første gang var jeg ikke langt fra pallen i flere ritt. Av positive rittopplevelser hvor mye bra stemte så trekker jeg frem Stjernetråkken, Øyeren Rundt og Birkebeinerrittet.

Men, uten tvil så var nok høydepunktet i 2012 uken med sykling i Alpene med en stor gjeng likesinnede syklister (mange tilknyttet BOC) fra Nice-Nice (beskrivelse her). Jeg tillater meg å legge ut den lille video'en (til tross for den irriterende franske/italienske musikken den har) jeg satte sammen fra denne turen en gang til! Med -15 grader ute så er det en fin tid å drømme seg bort til litt varmere strøk. Det er jo forøvrig en fin tid nå å planlegge en sykkelferie! :-)

2013 planer får jeg komme tilbake til senere. Det viktigste blir nok uansett å ha det gøy på sykkelen!

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: