fredag 22. juni 2012

Video av Edvald i Sørkedalen

På tirsdag så dukket Edvald Boasson-Hagen opp i Sørkedalen mens jeg hadde kameraet mitt på - resultatet sees i den vedlagte video'en. Ifølge ham var det siste test av temposykkelen før gårsdagens tempo - hvor forøvrig Reidar Borgersen vant - gratulerer til ham! :-)

6 kommentarer:

 1. Paparazzo! Hvordan fester du GoPro'n til sykkelen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Har faktisk brukt et av festene som man bare klistrer fast. Klistret på siden av fronten på sykkelen.. ikke akkurat pent når GoPro'n ikke er på, men sitter tydeligvis bra nok. Har et annet feste som jeg har brukt i et par av de andre videoene - som er en klemme jeg satte rundt styrerøret - se f.eks. den jeg la ut fra Askerrunden - dette er bedre pga ikke hjulet mm. kommer i veien.

   Slett
 2. Virket veldig dramatisk med bakgrunnsmusikken :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe ja.. det hadde kanskje holdt med å legge til noe fuglekvitter e.l. :-)

   Slett
 3. Var i Øygarden utenfor Bergen og fikk med oss dette rittet. Utrolig bra syklet av Borgersen, og bra for Boasson Hagen at han etter 5-6 år måtte trå ned fra pallen og ta til takke med 2.plass. Det skjerper appetitten og vekker villdyret i ham :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Artig - det var sikkert kult å få med seg! Helt enig med deg - nå må han være skikkelig på hugget til neste år. Gøy for alle andre at det blir litt kamp om tittelen også!

   Slett