tirsdag 4. oktober 2011

Treningssmerte...

Dagens trening med et maksdrag opp Kolsåstoppen... det var vel omtrent slik:


Hele kroppen skriker etter at jeg skal roe ned. At jeg skal gire ned, få ned pulsen... og puste. Men, jeg har bestemt meg: Jeg skal ikke under 20km/t... Tankene fokuserer på dette ene tallet: 20. Og det tallet skal jeg ikke under. Pulsen ligger jevnt på 171 og lap-tiden passerer 3min. Egentlig skulle jeg ikke kunne fortsette så lenge på over 170, men fokus er fortsatt på "20" tallet - og nå ser jeg den siste svingen før toppen. Pusten er tung - jeg får ikke nok luft. Det gjør vondt i lårene. Alt tilsier at jeg må gire ned.... Men, jeg girer opp. To gir opp og reiser meg. Jeg ser bussholdeplassen 200m lengre fremme som markerer toppen. Bøyer hodet og driter i kroppen. Bena protesterer så jeg hjelper til med overkroppen og kaster kroppsvekten fra venstre pedal til høyre, så tilbake igjen. Kommer over 30kmt da jeg passer bussholdeplassen og holder det gående godt forbi før jeg legger meg over styret og hiver etter pusten. Kunne lagt meg rett ned midt i veien om det ikke hadde vært en bil bak.... Kikker på klokka.... Yes! Tror jeg klarte det!..

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: