søndag 2. oktober 2011

Årets siste racertur (kanskje)... :´-(

(Edit: I etterkant ser jeg at jeg var litt pessimistisk her!... Ble vel ca 6-7 racerturer til i oktober og november før jeg ryddet bort racersykkelen!)

Sjelden har vel metereologene tatt så feil som denne helgen her! Og for alle som gledet seg til å kose seg på sykkelen i strålende sol så ble mange i Oslo-området skuffet over ganske trist vær. Selv har jeg vært på noen joggeturer, men fikk meg en tur på racersykkelen i aften som jeg tipper på blir årets siste tur på racer'n... sukk... Sykle skal jeg selvfølgelig! Men, nå blir det terrengsykkelen som blir treningssykkelen fremover - faktisk så er det allerede ganske sleipt ute med alle bladene - og allerede nå er det litt tryggere å sitte på ballonghjulene. Da blir det også mere trening på sykkelstier og i marka - hvor jeg ikke blir meid ned av noen biler.

Forøvrig så har jeg fortsatt en vond skulder etter at jeg stupte i asfalten grunnet en drosje som nesten kjørte meg ned for 2 1/2 uke siden... utrolig irriterende. Sårene på ryggen har nå endelig grodd ganske greit. Det får være en påminnelse om at sykling i trafikk er og blir farlig - heldigvis hadde jeg marginene på min side som unngikk noen brudd!

Fra dagens tur!

2 kommentarer:

  1. Kan rapportere glimrende høstvær i Lom hele helgen. Sol/lettskyet og varmt. Det kommer en sak på Blodsmak snart.

    SvarSlett
  2. Leste saken din nå - det så ut som en fantastisk flott tur :)

    SvarSlett