søndag 25. september 2011

Back to work... hamsterhjulet venter!

Etter ett år med jobbfri hvor jeg har kunnet drive mye med mine tre hovedfritidssysler sykkel, gitar og familie begynner jeg i jobb igjen fra mandag i neste uke. Skal forsøke å holde bloggen vedlike fremover til tross for det, men noe mindre aktiv blir jeg nok!

Hamsterhjulet venter:

I denne anledningen har jeg spilt inn en liten gitarsnutt... har kanskje ikke noe på en sykkelblogg å gjøre, men what the hell - litt blues passer vel i denne anledningen:2 kommentarer:

  1. Ser ut som vi har både sykkel, gitar og pappaperm til felles :) Jeg er også tilbake i jobb på mandag. Si fra neste gang du skal ut på langtur. PS: sjekk http://www.trainerroad.com/ for lovende program for vinterens rulletrening.

    SvarSlett
  2. Det så veldig bra ut ja. Selv er jeg faktisk helt avhengig av å komme meg ut i frisk luft så skal fortsette med sykling, løping og ski i høst- og vinter! Liker bloggen din forresten - har fulgt den en god stund nå :)

    SvarSlett