onsdag 23. september 2015

Uendelig batteritid til din Garmin Edge...

Det er så mange som har spurt om dette at jeg deler dette tipset her også...

Om du skal sykle langt og lenge så kan du holde liv i din Garmin Edge ved å teipe et ekstrabatteri på styret og bare plugge i lade USB-kabelen etterhvert som du trenger strøm (dette har jeg brukt selv på 705, 510 og 520). Man kan bruke slike ekstrabatterier som er i utgangspunktet ment til å lade mobiltelefoner. Disse selges på alle elektronikkforretninger, og også en del bensinstasjoner. Ja og på nett - den jeg har brukt de siste gangene kjøpte jeg fra kina for en rimelig penge.

Jeg teiper min under styret - og på det batteriet jeg har brukt de siste gangene er det en egen av/på knapp - så da har jeg USB-kabelen koblet fra batteriet inn i Garmin'en hele tiden og bare skrur på batteriet med av/på knappen etterhvert som jeg trenger strøm. Det eneste man må passe på (med 510 og 520) er at når man skrur av strømmen (eller tar ut kabelen) så begynner enheten å skru seg av... og man må trykke på "cancel" innen 20sek.

I sommer når jeg syklet i 12,5 på vei til Kristiansand ankom jeg med 100% fullt Garmin Edge 510! Med stort nok batteri kan man sikkert holde liv i enheten i mange dager!

Slik:

Ekstra batteri under styret

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: