mandag 21. september 2015

Den rosa forbannelsen!

Hei.

Kom du her fra Holmenkollen Cykleklubb sin hjemmeside fordi du trykket på "Ja" at du er "En sutrete taper som er misunnelig på alle andre som får til mer enn deg", og som "Syntes det er kult å vinne ritt som alle andre kjører som en tur!"?

Velkommen... Du er i godt selskap. Jeg er også det.


Innloggingen til HcK...

Vi får anta at denne høyre-hook'en fra styreleder i Styrkeprøven AS, og "Overkaptein" i HcK, Christian Tollefsen, er relatert til min oppsummering av HcKs profilering i Dagens Næringsliv i forrige uke. Hmmm... og jeg som trodde at folk som sykler i rosa var hyggelige karer med masse selvironi! Kunne da i det minste servert hook'en innpakket i en dose humor!... Han burde forøvrig gi seg selv en anmerkning pga brudd på paragraf 39 i HcKs klubbreglement: "Hovmod er dårlig stil.". (Nå lurer du sikkert på hvordan jeg klarte å komme forbi innloggingsskjermen... Jeg løy!). 

Det er riktignok ikke bare jeg som har blitt utsatt for HcKs rosa forbannelse - det var også høylytte protester fra HcK på den nevnte artikkelen i Dagens Næringsliv. Det viste seg at DN først hadde skrevet at en av følgebilene var en Ferrari!... Nei, nei, NEI!!!! DET ER IKKE EN FERRARI, MEN EN LAMBORGHINI!!! Heldigvis rykket HcK ut i stor skala i sosiale medier for at DN skulle fikse denne feilen asap zulu!!! Dette ble også behørig dokumentert igjennom publiseringen av bilde- og videobevis på facebook, snapchat, twitter, og "insta":

Ellers holder jeg på med litt research ifm et innlegg om "riktig sokkelengde". Dette er et av de mest omdiskuterte og betente temaene innenfor sykkelsporten, og hva er da mer naturlig for oss dødelige sutrete syklister å se til stilklubben HcK, som vi innerst inne forguder og misunner, for å finne fasitsvaret:

HcK-sokken.... Hva i hårete helvete!?....
Hmmm... vi får ta det til etterretning at HcK er tilhenger av triathlonsokker. Mulig jeg må omskrive dette innlegget før publisering.... Jeg hadde egentlig regnet med frem til hvite sokker på 11,8cm ankelhøyde over solbrune glinsende legger... snakk om å ta feil!... Registrerer også at "Stilnestor Tollefsen" mener at "alt Henrik Alpers" (og bladet Landevei) mener er inn.. er faktisk ut - dvs "Not", som er det motsatte av "Hot". Derimot så er "Lyse farger som ikke matcher." Hot. Rapha og POC er Not. Rosa er naturligvis "Hot". Om du sliter med å henge med her kan du få engelsken oversatt til italiensk ved å klikke på et lite italiensk flagg opp til høyre.

Men tilslutt, for å være litt ærlig, så kjenner jeg faktisk flere medlemmer i HcK - og de er ikke så verst de altså. Ja, det vil si om man klarer å ignorere den rosa (og blafrende) trøyen, den neongule hjelmen, den store dosen med hovmod, ankelsokkene, den lave terskelen av selvironi, det utdaterte regelverket og all den forbaskede rosa champagnen som sprutes overalt! Faktisk så er de riktig så hyggelige! Og tja - hvem vet? Kanskje jeg også blir medlem av HcK en vakker dag? Da skal det i tilfelle skåles i rosé-champagne, i en rosa solnedgang, med piker i rosa kjoler som veiver med store rosa-kubjeller, mens jeg avduker en rosa derosa-sykkel og drar på meg HcKs rosa triathlonsokker! Naturligvis omkranset av rosa sportsbiler mens det filmes fra et rosa drone-helikopter til bruk i en rosa næringslivsavis! Før dette skjer må jeg nok krype til føttene av HcKs statue av deres gud den O-store-Cippollini oppe i åsen og dypt beklage at jeg våget å spøke litt på deres bekostning. Og denne beklagelsen har jeg nå publisert her.

Det har forøvrig kommet meg for øre at medlemmer i HcK får 20% avslag på abonnement på EGO Superegg - det tilsvarer faktisk en besparelse på 1200kr i året! Medlemskapet betaler seg jo selv! Ikke rart de har så god råd! (NB: Før alle kaster seg over HcKs 24timers bemannet innmeldingshotline, så merk at E.G.O. ikke nødvendigvis har samme positiv effekt som E.P.O. Fortsatt "ikke vitenskaplig dokumentert" ifølge hjemmesiden).

Neida, for å være litt ærlig ærlig, så passerte jeg en HcKer i går ettermiddag. Han vinket til meg, og jeg hilste tilbake! No harm done! :-)


1 kommentar:

  1. Finnes ikke nok popcorn for dette her!
    For en gjeng... Artig med folk som hevder å ha selvironi, men som mangler det totalt.

    SvarSlett