tirsdag 17. juni 2014

En studie i legger på Tour de Finans

I mangel av noe bedre å gjøre med en elleve-måneders liten tass som er aller mest fornøyd med å være ute på tur tok jeg ham med ut på Tour de Finans for å knipse bilder av leggene til forbipasserende syklister.

Det er mye rart å se. Bl.a. kan nevnes tempobøyle på hybridsykkel og en kar som hadde bøttehjelm (aero-hjelm a.l.a. Alex Kristoff) sittende på en terrengsykkel. Men alt dette ignorerte jeg og fokuserte (bokstavlig talt) på leggene!!!

Jeg var vitne til et svært bredt utvalg av fasong, farge, og ikke minst hårmengde. Her var alt fra transportsyklistlegger, mosjonistlegger og også noen supermosjonistlegger!

Det jeg stusser mest på er hvorfor ikke flere barberer bena? Det passer seg virkelig ikke på en sykkel. Det finnes overhodet ingen grunn til å se ut som en neandertaler selv om man kanskje bare skal frem og tilbake til jobb. For det finnes nemlig mange godt trente og solbrune legger der ute som hadde sett virkelig flotte ut om eieren hadde brukt et par minutt i dusjen med en barberhøvel!!

Ta disse bena her for eksempel. Denne leggen er åpenbart godt trent og hadde han tatt seg bryet til å få bort håret kunne han med hevet hodet kunne kalt seg en "syklist"!

Et veltrent ben ødelagt av hårvekst

Heldigvis var det noen euro-syklister på plass som viste hvordan dette skal gjøres. Syklisten på bildet under var ikke bare flott antrukket og syklet fort, men viste stolt fram veltrente, brune, og glattbarberte legger. KUDOS!


Nydelig! Hurra!

Her er samtlige legger jeg tok bilde av - satt sammen i en liten filmsnutt. Best i HD - of course. Enjoy.

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: