fredag 5. juli 2013

Bratte bakker: Brattelia!

Den 10'ende bakken i min liste over topp-10 bratte bakker i Oslo og Omegn er Brattelia - som jeg syklet for noen uker siden.

Brattelia ligger på Nordberg-åsen mellom Ullevål og Sognsvann og ligger midt i boligområdet som gjør at det ikke er veldig mange som sykler innom - selv om svært mange syklister passerer på Sognsvannveien bare et steinkast unna! Men svinger man innom her når man er på vei mot Sognsvann så får man altså en liten godbit av en bakke på turen! :-)

Den er ikke fryktelig lang - men det er et parti som kan beskrives som "veldig bratt" - og jeg putter bakken foreløbig inn på 9'ende plass på listen. 

Nå som jeg har 10 bakker på listen så betyr ikke det at listen er komplett - jeg har fortsatt en del bakker på notatblokka som jeg har blitt tipset om - så det kan godt være at det kommer andre inn senere som vil skyve ut de som nå ligger på bunn! Vi får se!

Data:
Lengde: 257meter
Høydeforskjell: 40meter
Snitt-stigning: 15%
Strava-link (Merk at segmentet "HELE Brattelia!" er litt riktigere enn segmentet "Brattelia")
Jeg har også et videoklipp fra bakken i den vedlagte Youtube-filmen som jeg tok opp en tid tilbake på terrengsykkelen. Der ser man Brattelia fra 21:35 til 23:25. Legg merke til at det to høner (!) midt i veien ved 22:50... og at jeg sykler feil (inn i oppkjørselen til noen...) ved 22:17...
Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: