fredag 1. februar 2013

Analyse av spørreundersøkelser: Del 2.

Fortsettelse fra Del 1 følger her:Spørsmål 4: Hele 81% mener at over 600kr for et sykkelritt er for dyrt! Og selvfølgelig er det jo det! Etter at man har svidd av 50-60 tusen på ny sykkel ("ca ti tusen" som man sa til kona), 20 tusen på påskeferie på Mallorca og 10 tusen på ny bekledning - så har man ikke råd til å kaste hundrelapper i hytt og pine rundt seg!

Konklusjon: Her må rittarrangørene revurdere sin grådighet og/eller se på mere differensierte finansieringsløsninger. For eksempel: Om det er noen som har såpass god tid at de stopper på en matstasjon så kan de vel betale med visa-kort!? Så slipper vi andre å subsidiere matstasjonene igjennom startkontigenten! Det er bare å legge traséen forbi en Joker butikk!

Hvor mye er du villig til å betale for et sykkelritt?

Spørsmål 5: Det er godt å se at de fleste leserne stort sett hilser på andre syklister. Det finnes ikke noe mere irriterende enn å være langt ute på landet (og ikke sett en annen treningssyklist på lang tid) og vinker til en annen ensom treningsulv hvorpå han stirrer rett frem og dundrer rett forbi...

Konklusjon: "Av-og-til" er ikke godt nok dessverre. Her er det en del som må skjerpe seg. Det koster ikke mere enn en kvart kalori å løfte et par fingre fra venstre styre hver gang det passerer en motgående syklist. Om motorsyklister klarer det så kan vel vi også!


Hilser du på andre syklister?

Spørsmål 6: Over 70% av leserne trener mere en 7 timer i uken i snitt. Mange treningsnarkomane som finner veien til denne bloggen med andre ord! ;-)

Konklusjon: Om du ikke allerede har kommet ut av skapet kan du bare innrømme det nå med en gang. Gjenta etter meg: "Jeg heter ______ , og jeg er treningsnarkoman." Føltes ikke det godt?

Hvor mye trener DU per dag i snitt?


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: