fredag 1. juli 2016

Navnelapper på alt!

Jeg har tidligere hatt noen fæle tusj-på-teip navnelapper bak på hjelmen de gangene jeg har forvillet meg inn i en rulle. Da kan en sliten medsyklist skrike til meg "MARTIN SIST" slik at jeg vet at jeg skal legge meg ut bak ham i fartsrekka. Grusomt stygt, men gjør jobben.

Men nå er disse fæle tusjskrevne lapper historie! Bort med dere! For jeg har fått en fin samling med navnelapper fra merka.no - drevet av en hyggelig bærumssyklist -  som tilogmed er pyntet med en fin Strava KOM-krone. Passer bra til en stravaslave.
Og hva gjør man når man har en slik fin samlng med navnelapper? Jo, man klistrer det på alt. ALT sier jeg!

Som 'Spania riggen' Specialized Allez:... som jålebukken Canyon Ultimate CF SLX...
... som på hjelmen...
... og som på egentlig hva som helst av annet utstyr hvor det er plass! Garmin kanskje, brille-etuiet, vannflaskene - you name it!Så neste gang du blir forbipassert det hende du skimter i venstre øyekrok en liten gul krone som suser fordi deg! Ha! :)


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: