fredag 18. desember 2015

HcK-sokken!

Holmenkollen Cykleklubb har, som de fleste vet, hatt et dårlig rykte på seg for å sykle med gusjegrønne* hjelmer og alt for korte sokker.

Situasjonen ble enda verre tidligere i år da HcK boikottet mitt og Sagene IF Sykkels klatrekonge-arrangementet som ble avhold i nettopp Holmenkollen, og tok med seg sine gusjegrønne hjelmer og ankelsokker til Ruudskogen for å sykle pes bak en Lamborghini, sprute champagne på hverandre, og bli massert av unge piker med svære kubjeller.

Her er den korte versjonen av filmstudioets produksjon fra Ruudskogen:
HcKs boikott av klatrekongefinalen resulterte naturlig nok i et overflod av kritiske artikler i ulike medier - hvor også ankelsokkene til HcK fikk spalteplass. Ryktene skal ha det til at noen av klubbens medlemmer til-og-med har blitt observert med hårete ben!

Men... nok om HcKs mørke fortid. For nå - som et ledd i en ny storstilt markedsføringskampanje for klubben (First House som er engasjert?) - har HcK sendt ut julebrev inkludert et par av de nye HcK-sokkene til en rekke av de mest kritiske HcK-stemmene - meg inkludert!

Brevet i seg selv inneholder noen setninger om at andre har sure og kjedelige klær og sannsynligvis ikke gleder seg til våren like mye som HcK'ere, men det er mest HcK-bla bla.


HcK-bla bla

Mer interessent er den nye HcK-sokken som kom sammen med brevet. "Høyt nok?". Ja faktisk! Gratulerer! Nå har jeg prøvd sokken med og uten sykkelsko i ulike positurer foran speilet, og personlig er jeg av den oppfatning av at HcK har levert en sokk her i helt perfekt lengde. Ikke sånn "rosasykkelblogger-høy" sokk, og ikke for kort til å forveksles med sokken til en triatlonutøver! Dette er rett-og-slett en meget flott sokk! Kudos!

(Disclaimer: Her vil jeg påpeke at jeg fikk denne sokken gratis, og ettersom jeg derfor ikke brukte mine hardt tjente penger på å kjøpe sokken selv så kan det hende at min dømmekraft i vurderingen av sokken har blitt vesentlig forringet!)Yup. Høy nok.

I tillegg til å være i korrekt lengde så har sokken litt artig tekst under foten: "I don't care what you think about me!". Litt selvmotsigende ettersom sokken ble designet nettopp fordi flere, meg inkludert, ga uttrykk for at den tidligere HcK-sokken var for kort.... men uansett... artig tekst!

Yeah right.

Ok - så gleder jeg meg også til våren da. Selv om jeg vintersykler og koser meg med det, så er det bedre med 20 grader og sol, enn -2 og sludd. Og nå som jeg har disse fine sokkene gleder jeg meg enda litt mer! Blir artig å slå HcK'ere i ritt med deres egen sokk! :-)


* Gule?

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: