søndag 17. november 2013

Hold til venstre i Lommedalen

Litt stille her på siden min den siste tiden... vært en litt hektisk hverdag samtidig som høstmørket har redusert sykkelvolumene litt, men jeg kommer nok sterkere tilbake igjen etterhvert! ;-)

November og desember er to kritiske måneder når det gjelder å holde formen vedlike. For mange er det en vakuumperiode mellom sykkel- og skisesongen - og kombinert med NRKs fredagsrekke med taco og øl samt noen julebord etterhvert - så blir formen dårligere samtidig som kroppsvekten blir høyere!... En dårlig kombinasjon om man skal legge et godt grunnlag for 2014. Selv forsøker jeg å kun trene kondisjon med primært løping og sykling. Pga tidsklemmen tror jeg det er bedre tidsbruk å prioritere kondisjon fremfor styrketrening. En uke med 7 timer kondistrening er mye bedre enn f.eks. 4 timer kondis og 3timer styrke. Dette skrev jeg litt om i fjor og dropper styrketrening i vinter igjen.

Så langt har det også vært veldig bra sykkelvær - iallefall her på østlandet - så det har blitt noen fine turer. I dag prøvde jeg noe nytt som kan anbefales. Bestemte meg for bare å holde til venstre langs Lommedalens vestside og resultatet var at jeg dermed syklet samtlige av asfaltveiene! Altså hver gang det kom en vei til venstre så tok jeg den, og ettersom man ikke kommer ut av dalen ble det inn og ut av utallige blindveier! En morsom måte å få en ny sykkelrute på samtidig som man får sett mange nye steder! Artig! :-) Ble en artig rute av det - se økten på Strava her.

Sykkelkunst! :)

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: