lørdag 1. desember 2012

Et eksempel på en ok off-season treningsøkt!

For å følge opp forrige ukes innlegg iforhold til styrketrening (hvor jeg argumenterte for at spesifikk styrketrening for godt trente syklister sannsynligvis har liten effekt) så har jeg hatt flere bra økter denne uken som jeg selv har tro på at er ok eksempler på gode off-season treninger.

Kvalitetsøkten hadde jeg idag og var 4 intervaller på 9min i Sone3-4. Å trene lange intervaller rett i underkant av terskel har jeg skikkelig tro på. Dette skal være en hard økt - selv kjører jeg opp og ned i Steinshøgda og med vintersykkel og vinterklær så tar det ca 9min opp. Kunne gjerne vært et par min lengre.. kanskje jeg kjører oppover mot Tryvann (på baksiden av kollen er det stille og rolig) neste gang.


Legger likegodt hele ukens treninger også - forsøkt å få en ok off-season uke . Jeg har aldri vært noen rask løper, men merker nå i større grad enn i fjor at siden jeg har fokusert på å holde kondisjon vedlike ved å bytte ut styrkeøkter med kondisøkter så har jeg fått økt tempoet litt på bena også.

Økt1: 5k løp på mølle i Sone4 (18:48). 5k Concept2 roing
Økt2: 3timers Sone2-3 sykkeltur i Nordmarka. Mye snø og litt knall og fall!...
Økt3: 5k løp mølle i sone4 (igjen på 18:48). 5k C2 roing.
Økt4: 4x9min terskeløkt sykkel sone3-4
Økt5 (imorgen!): 2t+ Sone2-3 sykkeltur.

Tilslutt så har jeg et nytt filmtips(!) for å følge opp den jeg hadde for et par uker siden. Denne gangen er det den Sør-Koreanske filmen "The Chaser". En utrolig spennende film om en tidligere politimann som nå er hallik og tror 2 av jentene hans har stukket av.. I jakten så oppdager han at sannheten er litt annerledes og vi blir med på en ekstremt spennende historie med en avslutning som overasker! Dette er en film man ikke bør gå glipp av! Og nei, dette har fortsatt ingenting med sykling å gjøre! ;-)


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: