fredag 21. desember 2012

4 dager uten trening... ingen mening.

Jeg er syk. Ligger hjemme og leser en bok om sjakkåpninger og har forsøkt noen spill på chess.com... det sier vel det meste... Som en konsekvens har jeg ikke fått trent siden mandag og kjenner en indre desperasjon bygge seg gradvis opp. Det er ikke bra... :-(

På den positive siden så har jeg ikke vært mye dårlig i år og det er vel første gang i år det har gått såpass mange dager uten en treningsøkt, og det er vel tross alt bedre å bli syk nå enn midt på sommeren!

Ellers var årets mørkeste dag i dag - og kl 12:11 (samtidig som Maya-kalenderens dommedags tidspunkt) i dag så snudde solen og nå blir det bare lysere fremover! Puh! Det var da enda godt!!!

Ser frem til lysere tider og kommer tilbake sterkere!

4 kommentarer:

 1. Flott blogg. Hvordan går det med sykdommen? Kommet deg tilbake i trening igjen?

  SvarSlett
  Svar
  1. takk :) En jul preget av sykdom, lite trening, og ey høyt inntak av usunn man og alkohol. Et godt grunnlag for å lage en lang liste med nyttårsforsetter! ;-)

   Slett
 2. Ikke noe stygt om sjakk! Om du tar noen runder som peser for en stakkarslig 21:30-rytter opp Tryvann så skal jeg ta noen partier på chess.com og se om jeg kan hjelpe deg på den fronten :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei det var ikke ment slik - jeg har faktisk blitt litt hekta på det etter at jeg så Magnus i London Chess Classics :) Jeg har brukernavn nebukanezer på chess.com :)

   Slett