mandag 30. juli 2012

Sør Afrikansk trøye for å hedre Van der Burghs gull!

Med hjelmen litt godt dradd bakover! ;-) 
I sommer har det vært en gjeng på 9 Sør Afrikanere i Norge og syklet Viking Tour. De har skrytt enormt mye av hvor bra Viking Tour var, til tross for litt rufsete vær, og jeg hadde ikke blitt overasket om en eller flere av de kommer tilbake igjen!

Jeg lånte bort en racersykkel til en av gutta og fikk en trøye som takk for lånet - det passet jo utmerket ettersom Van der Burgh vant gullmedalje i svømming igår - og viste sin respekt til Dale-Oen. Dro ut i dag med trøya på for å vise min respekt for gullmedaljen! :-)

Vurderer definitivt Viking Tour til neste år - ser fantastisk ut!


6 kommentarer:

 1. VT er konge, bare du ikke regner (!) med bra vær i en hel uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kommer det ikke med godværsgaranti? Bad weather, money back! ;-)

   Slett
 2. Absolutt ikke!
  Været i år var faktisk kjempebra, men når det var dårlig (Rjukan - Røldal) var det regn og over 10 m/s vind over Haukelifjell. Da var man plutselig på feil side av veien, både de med og uten høyprofil!

  Eneste garantiene er vel;
  - Er det King of The Mountain på etappen går det fort fra start
  - Brudd/bruddforsøk på hver eneste etappe, akkurat som fellesstart skal være :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres kanon ut!

   Gutta fra Sør Afrika nevnte spesielt etappen over Haukelifjell! De er vant til å avlyse sykkelturer hjemme når det småregner (selv med 25 grader ute) - så det var en ny erfaring for de å sykle i 10 grader, regn og liten-kuling i ansiktet! ;-)

   Slett
 3. Espen D. H. Olsen31. juli 2012 kl. 16:56

  Dag 2 syklet de forbi hytta vår øverst i Uvdal (ca 40 km fra Geilo). Så ut som et ganske avslappet ritt med fornøyde folk, men så var de også i gang med en lang nedoverbakke :-) De to eldste sønnene mine var fascinerte tilskuere og lurte på hvor de skulle hen. En av dem "lånte" en busk utenfor hytta til viktige saker, men syklister har ekstra mye å gå på fra min side. Sykler de i nærheten til neste år er det mulig jeg hopper på som viking for en dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. kult! Såvidt jeg forstår så kan man bli med på utvalgte etapper, så tror det skal være mulig. Kanskje ikke så dumt om man skal få prioritert rittet midt i fellesferien! ;-)

   Slett