lørdag 14. juli 2012

Tilbake fra sykkeltur i Alpene!

Litt stille på bloggen de siste par ukene ettersom jeg har vært på en 10 dagers sykkelferie i Alpene. Det er femte gang jeg har vært på sykkelferie i mellom-Europa - og på denne turen satte jeg rekord med stor margin for hva som er mulig å sykle på ca én ukes sykling. På ni sykkeldager ble det ca 25 tusen høydemeter (nesten 3tusen i snitt om dagen) på ca 1000km. En flott rute som gikk startet og sluttet i Nice - de mest kjente fjellene ila uken var Col d'Izoard, Col d'Agnel og Col di Finistre, men vi fikk med drøss av andre flotte topper. Jeg skal skrive litt mere om noen av dagene senere - samt at jeg har tatt masse GoPro film, men dette får jeg ikke editert før om et par uker. Det er tross alt fortsatt ferie! ;-)


Opp Col Esischie. Foto: Hans Petter Hval


Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: