mandag 2. juli 2012

På tur med "Landevei"

Bladet Landevei har en serie de kaller "Norges Flotteste" - eksempelvis hadde de i forrige nummer av bladet en reportasje om turen rundt Hurumlandet. I skrivende stund (bokstavlig talt) er redaksjonen i ferd med å sette ord på en super 12-mils rundtur i Vestfold som jeg fikk være med på. Turen inkluderte bla. Gregershullet og Skrimfjellet - samt den beryktede Hvarnesbakken. Reportasjen kommer i August-nummeret av bladet.

Hvarnesbakken er beryktet ettersom den har noen kneiker på over 15% stigning - her får man en ørliten smakebit av Zoncolan. Avbildet er undertegnede godt oppe i den første av disse kneikene (kjipt at bakker aldri ser bratte ut på bilder!) etterfulgt av Alex Ceselli. Denne bakken måtte vi sykle en 3-4 ganger før Henrik Alpers var fornøyd med bildene sine! Sov godt denne kvelden! :-)

Anbefaler Landevei på det varmeste - billig årsabonnement som alle norske landeveisentusiaster bør abonnere på!

Hvarnesbakken!

1 kommentar:

  1. Ser av Strava log'en din at du faktisk har sykla litt opp og ned den første kneika ovenfor Hvarnes Gulrot ... kult!! Ellers synd at dekket på denne veien over til Nes er såvidt rufsete og dårlig - ødelegger litt for en ellers flott opplevelse.

    SvarSlett