torsdag 10. november 2011

Oppsummering av rittdeltagelse i 2011

Tiden har kommet for å oppsummere de rittene jeg var med på i 2011 - nå er jeg jo rimelig trygg på at det ikke blir noen flere! ;-)

Det aller morsomste synes jeg er å være med på fellesstartritt (landevei naturligvis) og da er det noen ritt jeg vil trekke frem som jeg synes var svært godt arrangerte og som jeg vil anbefale på det sterkeste: Spinn Cup serien i Vestfold med hele 10 ritt  er et fantastisk tilbud og Øyern Rundt "rett utenfor" Oslo var et såpass flott arrangement at disse blir definitivt prioritert også i 2012! Ellers var de andre rittene jeg var med på i Vestfold (Spenst Tour og SuperBagleren) også positive opplevelser. Som jeg har sagt et par ganger før i år: Heia Vestfold!

Nå var jo stort sett alle rittene gode opplevelser -  og all honnør til de 1000'envis av dugnadstimer som legges inn rundt omkring fra sykkelklubber og andre for å få disse til! Uten lokale ildsjeler og frivillig arbeid hadde det ikke blitt mange sykkelritt rundt omkring!

Resultatmessig var det ikke all verdens å slå i bordet med - men, jeg gjør det tross alt fordi jeg synes det er gøy og ikke fordi jeg har ambisjoner om å kjempe om pallplasser. Trekker frem 8'ende plass i NM som årets beste resultat.

Legger ved en liten videosnutt fra Øyeren Rundt (tatt av Richard Martinsen) som intro - gir et godt inntrykk av fellesstart kjøring på overivrig mosjonistnivå. Her dukker jeg opp stadig vekk - gul boc trøye, cervelo sykkel & flaske på baklomma!Her er listen av det jeg var med på i 2011 og et par utvalgte bilder -  med link til innleggene jeg skrev for en del av de (som kanskje kan være verdt å gå inn på om man vurderer disse til neste år):
17. Birkebeinerrittet (terreng)

Birken 2011

16. Spinn Cup#9
15. Kråketråkken
14. Wiersholm Open
13. Øyeren Rundt

Øyeren Rundt 2011

12. Spinn Cup #7
11. Grenserittet (terreng)
10. Trysilrittet (terreng)
9. NM Veteran fellesstart i Halden

Veteran NM 20111. Stjernetråkken VC

Stjernetråkken 2011

PS: Et supert sted for å sjekke rittresultater og syklister er Merida Rittranking. Anbefales!

Ingen kommentarer:

Bruker du ikke Facebook så skriv her: