lørdag 20. mai 2017

Lange armer!

Skal du ta på "lange armer"?... 
Om du er syklist så håper jeg for din del at du allerede har lange armer. Om ikke så rekker du nemlig ikke frem til styret. Da er det svært vanskelig å sykle, og du og dine korte armer vil sannsynligvis falle forover og stupe i bakken med hodet først. Dine små stumper vil heller ikke være særlig til hjelp når du forsøker å ta deg i mot.

Yes! Jeg rakk fram til styret på dagens tur i gjørmeskauen!

Skal du ta de "lange armene" på baklomma?...
Med mindre du er parasyklist, og faktisk kan koble av protesearmene dine og stikke de delvis ned i baklommene, så vil du nok slite med å klare å få armene dine ned der. Og om du så skulle klare det så vil du igjen få problemer med å sykle og sannsynligvis stupe med hodet først i bakken. Med armene stukket langt ned i baklomma vil det heller ikke være et veldig behagelig tryn.

"Skulle bare ta armene ned i baklomma.."

Nå skal du "brette opp armene" og trene mer, sier du?...
Sykkeltrening krever nødvendigvis at man har en god sittestilling for å få treningsutbytte, og å brette opp armene er ikke forenlig med en slik sittestilling. Hva tror du skjer da når du suser ned fra Tryvann i 60kmt og plutselig bretter opp armene? Da vil du ikke kunne svinge og du vil sannsynligvis sykle rett ut i svingen ved Holmenkollen Restaurant. "I saw a cyclist fly into space with his hands under his armpits." sa den amerikanske turisten senere til politiet.

Mitt tips: La armene være som de er og hold et godt grep om styret når du er ute og sykler. 

PS: Om du derimot blir litt kald så ta på dine lange ermer!


1 kommentar: